top of page
Zoeken
  • Sjoerd Joustra

Nieuwe gezichten in Huisartsenpraktijk Joustra

Bijgewerkt op: 12 feb. 2021

Vertrek Emilie Lijten en Nadia Abdelmalik


Onze collega's Emilie Lijten (waarnemend huisarts) en Nadia Abdelmalik (huisarts in opleiding) gaan mooie nieuwe paden op! Helaas verlaten ze daarom onze huisartsenpraktijk.


Emilie neemt een volgende stap in haar carrière; ze neem een huisartsenpraktijk over in Haarlem en kan daardoor niet meer bij ons blijven werken op de woensdag.


Nadia hoopt in maart 2021 te bevallen van een tweeling: eeneiige jongetjes! Ze heeft besloten langer verlof te nemen om volop te genieten van deze nieuwe, drukke levensfase. Na haar verlof zal ze haar huisartsopleiding afronden in een andere praktijk.


We wensen Emilie en Nadia veel succes de komende maanden, en bedanken ze voor de prettige tijd die we gehad hebben met hen.


Welkom Ilse Geelink, Anne Musters, Elise Weterings en Esmée Mooij


Per 1 maart 2021 krijgen we versterking van vier nieuwe dames, die we hier graag aan je voorstellen.


Op de woensdagen zal huisarts Ilse Geelink de hele dag haar eigen spreekuur hebben. Zij vervangt hiermee Emilie Lijten. Ilse heeft het laatste jaar van haar huisartsopleiding gedaan bij huisarts Luc Verkouteren in Het Baken, dus voor velen een bekend gezicht. Voorafgaand aan de huisartsopleiding, heeft ze als arts werkervaring opgedaan in het ziekenhuis op de afdelingen neurologie en urologie. Ze werkt nauwkeurig en is betrokken bij haar patiënten, en past daarmee perfect bij onze praktijk.


Ons team wordt per 1 maart 2021 versterkt door Anne Musters, onze nieuwe huisarts in opleiding. Zij heeft al een carrière in het onderzoek achter de rug; ze is gepromoveerd in de reumatologie en klinische immunologie. Met haar pragmatische stijl van werken en oog voor detail kwam ze in het onderzoek goed tot haar recht, maar ook in de huisartsenpraktijk zijn dit waardevolle kwaliteiten. Naar haar patiënten toe is ze empathisch en toegankelijk. Een aanwinst! ​


Naast deze twee artsen, komt Elise Weterings in ons team op flexibele basis. Elise is geneeskundestudent, en ze liep haar co-schap huisartsgeneeskunde bij ons in het najaar van 2020. We waren onder de indruk van haar kennis, haar karakter en haar passie voor het huisartsenvak. We zijn daarom blij dat ze langer blijft; zolang haar studieschema het toelaat zal ze af en toe in de praktijk te vinden zijn. Onder supervisie van Sjoerd Joustra zal ze haar eigen spreekuur draaien, en soms bijspringen aan de telefoon.


Esmée Mooij is onze nieuwe POH Somatiek in opleiding. Ze is vierdejaarsstudent aan de Hogeschool van Leiden en heeft al uitgebreid werkervaring opgedaan, op de afdeling vaatchirurgie van het Spaarne Ziekenhuis, in de thuiszorg en in de intensieve zorg. Leerzame werkplekken, waardoor ze goed beslagen ten ijs komt voor haar taken als POH. Ze heeft veel plezier in het werk, met name wanneer ze

een band kan opbouwen met patiënten. Esmée is zorgzaam en leergierig en heeft oog voor detail. Onder begeleiding van Gerda zal ze zich in onze praktijk verder ontwikkelen tot zelfstandig werkende POH Somatiek.

We kijken uit naar de samenwerking met onze nieuwe collega's. Welkom Ilse, Anne, Elise en Esmée!

949 weergaven0 opmerkingen
bottom of page